Velencei Karnevál és Trieszt - február (3 nap) Irányár: 37.900 Ft/fő


Elhelyezés: 3* Hotel / Padova környéki szálloda
Ellátás: reggeli
Időpont: 2018. február 09-11.
Irányár: 33.900.-Ft/fő

Velencei Karnevál

Autóbusszal Békéscsabáról

 1. nap:

Találkozás a hajnali órákban Békéscsabán az Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban. Elutazás Békéscsaba-Kecskemét-Budapest-Tornyiszentmiklós-Ljubljana útvonalon. Érkezés Triesztbe a délutáni órákban, rövid pihenő a híres Miramare kastélynál, melyet Ferenc József fivére Miksa épített. A közvetlen tengerparti, festői elhelyezkedésű kastélyban szívesen tartózkodott Sissi királyné is. Megtekintjük a kastélyt kívülről, séta a csodás kastélyparkban. Ezt követően elfoglaljuk a Velence környéki szálláshelyünket, majd vacsora. Elhelyezés  Hotel***  2 vagy 3 ágyas zuhanyzós szobáiban.

Sheraton

 

2. nap:   
Reggeli (svédasztalos) után rövid városi program Padova-ban / S. Antonio Katedrális megtekintése -majd elutazás Velencébe. Séta a karneváli forgatagban (Szent Márk tér, Bazilika, Harangtorony, Rialto híd).
A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (Álarcosok, pantomimesek, zenészek. Mi is beöltözhetünk hangulatos jelmezekbe!) Az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket. A szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. Hazaindulás az esti órákban. (Éjszaka az autóbuszon.)

CIMG3537

3. nap:

Érkezés Békéscsabára a kora reggeli/délelőtti órákban.

Időpont: 2018. február 09-11.

Részvételi díj: 37.900.-Ft/fő     (tartalmazza az útiköltséget, 1 éjszakai szállást félpnazióval, Áfát)

Velencei belépő, vaparetto jegy:  20.- Eur/fő
Vacsora felára: 3.900,- Ft/fő
Külön fizetendő: a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (1.650,- Ft/fő)

Kellemes utat és jó időt kívánunk!

 

 

http://youtu.be/cODcumsVAxY