USA - San Francisco


 

USA – a nyugati part és a Grand kanyon
12 NAPOS KÖRUTAZÁS AZ USA NYUGATI-PARTJÁN

USA – Nyugati-part: Utazzon el velünk az Amerikai Egyesült államok nyugati partvidékére és csodálja meg a táj lebilincselő szépségeit, valamint a monumentális épületeket, a hatalmas amerikai városokban

Tájékozódjon aktuális ajánlatainkról – irodánkban!

2018. (12 nap)  820.000.-Ft/fő

Az ár tartalmazza: az utazást menetrend szerinti repülőjárattal turista osztályon, a reptéri illetéket, a körutazás során légkondicionált autóbusszal, 10 éjszakai szállást helyi középkategóriájú szállodák és középkategóriájú Inn-nek kétágyas szobáiban, programokat, a bélépőket a leírás szerint, reggelis ellátást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, magyar idegenvezetőt.

Grand canyon

Hossz:
12 nap
Szállás:
szálloda
***
Létszám:
minimum létszám: 25 fő
Program:

1. nap Elutazás Budapestről San Franciscóba menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás San Franciscóban.

2. nap Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman’s Wharf, az Alamo Square viktoriánus házai, Városháza, Union tér, Telegraph Hill, Coit Tower, Trans America piramis. Szállás San Franciscóban.

3. nap Reggel indulás a Yosemite Nemzeti Park irányába. A park Kalifornia egyik legismertebb látnivalója, az Egyesült Államok második nemzeti parkja, amely 3081 km² területével a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, a magasból lezúduló vízesések, a hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában található óriásfenyők jelentik. Szállás Fresnóban.

4. nap Utazás a Death Valley-n, az Egyesült Államok legnagyobb nemzeti parkjának kopár vidékén át a neonreklámjairól, kaszinóiról híres, sivatag övezte Las Vegasba. A Death Valley igazi katlan, amely 57 fokos melegrekordot is magáénak tudhat. Késő délután érkezés a kivilágított kaszinóvárosba. Séta a spanyolul egyszerűen csak „A rét” elnevezéssel illetett város főutcáján a Strip-pen, amely a világ egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központja. Este fakultatív Las Vegas by night túra. Szállás Las Vegasban.

5. nap Délelőtt utazás autóbusszal a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Délután pedig látogatás a Grand Canyon déli részén található, 1200 méteres magasságban a szurdok fölé benyúló Skywalk kilátóhoz, ahonnan pillantás a páratlan panorámájú természeti képződményre. Szállás Las Vegasban.

6. nap Utazás és látogatás a Mojave sivatagban található Zion Nemzeti Parkban, és a Bryce kanyon varázslatos, rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén, amelyet a mormonok fedeztek
fel. Szállás Kanabban.

7. nap Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokba, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: 25 perces helikoptertúra a Grand Canyon felett. Szállás Flagstaffban.

8. nap Utazás változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Barstow-ba. A szállás elfoglalása.

9. nap Utazás az „Angyalok városába” Los Angelesbe, ahol városnézés: El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólon. Szállás Los Angelesben.

10. nap Egész napos szabad program vagy fakultatív belépés a Universal Studios látványos szabadidős és szórakoztató parkjába, ahol a leghíresebb és a legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Szállás Los Angelesben.

11. nap Szabad program, majd transzfer a repülőtérre. Elutazás Isztambulba, majd tovább Budapestre.

12. nap Megérkezés Budapestre.