Szilveszter – a reneszánsz Itáliában – december (4 nap) Irányár: 99.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2021/12/30 - 2022/12/02

Úti cél
Olaszország


A reneszánsz Itália

2022. 12.30-2022.01.02.  99.900 Ft/fő

1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova

Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás Kecskemét-Budapest-Siófok – Szlovénia útvonalon keresztül Olaszországba. Érkezés a déli órákban Triesztbe. Városi séta,szabadidő. (vásárlási lehetőség) Délután látogatás a kőszirtre épült romantikus Miramare kastélyba, ahol séta a kertben.

Miremare

Délután továbbutazás a Veneto tartomány híres egyetemi városába, a szálláshelyünkre -Padovába. Elhelyezés a Hotel Tulip Inn*** 2 ágyas, zuhanyzós szobáiban.

Sheraton

2. nap: Verona-Sirmione / Garda-tó

Reggeli a szálláshelyen, majd egész napos fakultatív kirándulás. Programunkat Sirmione festői kisvárosában kezdjük.

Sirmione

A Scaligeri vár őrzi a  Garda-tó gyöngyszemének óvárosát, ahol gyalogos sétánk során felfedezhetjük a zegzugos kis utcákat. Majd elutazás Veronába, ahol egy belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia romantikus városával.

Júlia erkényé

A Piazza Bra hangulatos kávézói és Verona legismertebb nevezetessége, az ókori amfiteátrum, a híres Aréna fogad városnézésünk első állomásaként. Majd a Via Mazzini csábító kirakatai mentén eljutunk a Piazza delle Erbe terére, ahol freskókkal díszített épületek és a Torre dei Lamberti megtekintése. A Piazza dei Signori terén felkeressük a Scaligeri család gótikus síremlékét is, majd Júlia híres erkélyével zárjuk programunkat. Majd visszautazás a Padova szálláshelyünkre, ahol vacsora – zenés, táncos mulatsággal. (kb.65  Eur)

Verona

Fakultatív útiköltség: 20 Eur/ fő

3. nap Velence

Késői reggeli a szállodában, majd a világ egyik legszebb és legkülönlegesebb hangulatú városának, a szigetekre épült, sikátorokkal tagolt Velencének felfedezésére indulunk. Kirándulásunk alkalmával a velencei lagúnák gyöngyszemeit és az „Úszó várost” ismerhetik meg, mely 1987 óta része az UNESCO Világörökségnek. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt.Márk tér, Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. (buszos városi belépő, vaporetto jegy: 40 Eur/fő)

IMG_8873IMG_8873

Velence

Szállás az előző nap szerint.

4. nap Padova – hazautazás Padova 1.

Reggeli a szálláshelyen, majd Veneto tartomány híres egyetemi városának felfedezése. Programunk a Prato della Valle hatalmas terével kezdődik, mely Európa egyik legnagyobb tere, és egyben egy szoborpark is, ahol a város történelméhez kapcsolódó hírességek szobrai találhatók. A Szent Antal Bazilika megtekintése után gyalogos sétánk alkalmával az Egyetem, a Városháza és a híres Pedrocchi kávéház épületével folytatjuk programunkat. A Piazza delle Erbe e Frutta terén az Igazságügyi Palota épületének megtekintése. A program után hazautazás rövid pihenőkkel.  Hazaérkezés várhatóan a késő éjszakai órákban.

Időpont: 2022. 12.30-2021-01.02.

Utazás: nyugati típusú, komfortos, légkondicionált, 49+2 férőhelyes autóbusszal, melyek biztonsági övvel ellátottak. Csomagkorlátozás 18 kg/fő.

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!

Irányár: 99.900 Ft/fő  (min. létszám: 35 fő) +  külföldi biztosítás: 570.-Ft/fő/nap

Jelentkezés: 40.000 Ft/fő előleggel, különbözet fizetés – indulás előtti 35. napig

Irányárban szerepel: útiköltség, 3 olasz szállás svédasztalos reggelivel, ÁFA Utazás: nyugati típusú, komfortos autóbusszal

25-34 fő esetén: 9.000 Ft/fő

Ezen “létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett “létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni az utak.

Kellemes utat és jó időt kívánunk!

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

Search

+