Utazás, Advent Bécsben - Csokigyár december

Advent Bécsben – Csokigyár december (1 nap) Irányár: 19.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2023/12/15

Úti cél
Ausztria


ADVENT BÉCSBEN – Csokoládégyár
Békéscsabáról  autóbusszal
Időpont: 2023. december 15.

Program:

Találkozás a békéscsabai Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban, 05.00 h-kor.
Elutazás Békéscsaba–Kondoros-Szarvas-Kecskemét– Budapest-Tatbánya-Győr útvonalon át. (Csokoládégyárban vásárlási lehetőség)
Érkezés a délelőtti órákban Bécsbe – a karácsonyi díszbe öltözött császárvárosba. Megtekintjük a Habsburgok világhírű Schönbrunn kastélyát (kivülről), szabadprogram a kastély parkjában:  vásárlási lehetőség a Schönbrunn művészeti és karácsonyi vásáron.

Sisi

Ezt követően egy nagy bevásárlóközpont felkeresése, majd buszos városnézés: Opera, Mária Terézia-szobor, Múzeum park, Parlament, Fogadalmi templom, Városháza.
Délután városi séta, vásárlás az osztrák főváros adventi hangulatában. A városháza előtti téren lehetőség nyílik díszek vásárlására.

Advent Bécs 2
A Hofburg megtekintése (fakultatív program ajánlatunk: Sisi múzeum -a császári apartmanokkal: belépő kb. 14 Eur/fő) Gyönyörködhetünk Kohlmarkt fényes kirakataiban és megkóstolhatjuk a forralt bort. Ellátogathatunk a Stephansdom-hoz, ahol karácsonyi énekeket hallgathatunk. A Mariahilfer Strasse-n vásárlási lehetőség, szabadprogram. Az esti órákban 18.00 órakor hazautazás. Érkezés Győr-Tatabánya-Budapest-Kecskemét-Szarvas-Kondoros útvonalon át Békéscsabára – a késő éjszakai órákban.

Részvételi díj:  19.900 Ft/fő (min. létszám: 35 fő)

Gyulai felszállás: minimum 15 fő esetén!
Részvételi díj tartalmazza: az útiköltséget

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők költségét,. BBP biztosítás kötelező: 700 Ft/fő

25-34 fő esetén létszám felár: 5.000 Ft/fő

Ezen „létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett „létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni az utak.

Ajándékozzon szeretteinek Continent utazási utalványt!

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

Search

+