Advent: Pozsony-Bécs december (2 nap) Irányár: 32.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2020/12/18 - 2020/12/19

Úti cél
Bécs


Advent: Pozsony-Bécs

2020.12.18-19.

14 év alatti gyermek részére 5.000.-Ft/fő kedvezmény (2 felnőtt kísérővel)

Bécs

1. nap
Találkozás 07.00 h-kor Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban. Elutazás Békéscsaba-Kecskemét-Budapest útvonalon szomszédos közeli országunk festői szép városába Pozsonyba, ahol kicsit otthon érezzük magunkat.

Pozsony newPozsonyPozsony newPozsony newPozsony új

Pozsony new
Különösen szépek ebben az időszakban a feldíszített utcák, mikor ezernyi fényes kis égő és dísz jelzi a Karácsony közeledtét. Ajánlott látnivalók városi sétáa melynek során betekinthetünk a pozsonyiak adventi forgatagába Megtekinthetjük a magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyházat, valamint  Prímási palota Jezsuita templomot, Ó-városházát. A város felett magasodik a pozsonyi Vár, a várdombról szép rálátás nyílik a városra és a Dunára. Majd ellátogatunk egy nagy bevásárló központba is.

Este a szálláshely elfoglalása Mosonmagyaróváron. Elhelyezés a Hotel Minerva 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban.  (fakultatív vacsora lehetőség)

2. nap
Svédasztalos reggeli a szálláshelyen, majd kirándulás az osztrák fővárosba, Bécsbe – ahol határtalan csillogás várja az idelátogatókat. Autóbuszos városnézés, majd vásárlás, vagy  a Kunsthistoriches múzeum “Egyiptomi gyűjteményének” megtekintése. (fakultatív program, belépő 14.-Eur)

Egypt

Továbi ajánlott látnivalók: Opera, Kärtner Strasse, Burg, Parlament, Szt. István székesegyház, (a Stephansdom Bécs fő vallási épülete, s egyben a város egyik szimbóluma, valamint Ausztria legjelentősebb gótikus épülete), Városháza.

Bécs
Ajándékkal teli üzletek, hatalmas feldíszített karácsonyfák, és karácsonyi vásár a Városháza előtti főtéren – ahol a kisebb ajándéktárgyaktól a kabátokig minden kapható. Remek program itt egy Karácsony előtti hétvége, amikor érdemes felkészülve kirakatokat nézegetni, vásárolni – közben pihenésként egy hangulatos cukrászdában egy bögre forró csokit kortyolgatni.

Vienna

Az esti órákban hazautazás. Hazaérkezés várhatóan az éjszakai órákban.

Utazás: nyugati típusú autóbusszal
Időpont:  2020. december 18-19.
Részvételi díj:  32.900 Ft/fő   +  kötelező külföldi biztosítás

Részvételi díjban szerepel: útiköltség, 1 belföldi szállás, svédasztalos reggelivel, ÁFA
(Belépőket nem tartalmaz!)

Jelentkezés: 15.000.-Ft/fő előleggel, különbözet fizetés indulás előtti 35. napig
Kellemes utat és jó időt kívánunk!

Search

+