Ausztria-Liechtenstein-Svájc – május (5 nap) Irányár: 420 Eur/fő

Dátum/Időpont
2023/05/02 - 2023/05/06

Úti cél
Svájc


Ausztria-Liechtenstein-Svájc-Németország

2023.05.02-06.  420 Eur/fő

1. nap

Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest-Tatabánya útvonalon át, érkezés Mosonmagyaróvárra, ahol a szálláshely elfoglalása. Elhelyezés 2-3 ágyas zuhanyzós hotel szobákban. (üdülőhelyi díj a helyszínen fizetendő: 350 Ft/fő)

2. nap
Elindulás a szálláshelyről 06.00 h-kor, majd Hegyeshalom-Bécs-Linz-Salzburg útvonalon utazás Kufstein-be, ahol városi séta.

Ezt követően a tiroli tartomány fővárosában – Innsbruck-ban – fakultatív városnézés, kb. 1 órás tartózkodással.

 

Ausztria-Liechtenstein-Svájc körút

Továbbutazás a Voralberg tartományba, ahol szállás a festői szépségű szálláshelyünkre érkezés. Elhelyezés 4* hotel, 2 ágyas zuhanyzós hotel szobáiban. üdülőhelyi díj a 2 Eur/fő/éj (3 éjszakai szállásunk)

Ausztria-Liechtenstein-Svájc körút

3. nap
Reggeli a szálláshelyen, majd fakultatív program keretében elutazás Liechtenstein-be, a „mini” államba, ahol a főváros – Vaduz – megtekintése, városi séta során.

Továbbutazás Svájcba, ahol Zürich látnivalóival ismerkedhetnek Utasaink (ajánlott látnivalók: Főőrség, Város­háza, Vízi-templom, Grossmünster stb.) Fakultatív útiköltség: 25 Eur/fő Szállás az előző nap szerint.

4. nap
Reggeli a szálláshelyen, majd elutazás St. Gallen-be, ahol séta a belvárosban. Ezután Schaffhausen-be utazás, a Rajna vízeséshez. Itt 2 órás tartózkodás, majd Stein am Rhein. Délután a Bodeni tó vidékére, a német oldalon fekvő Mainau virágszigetre látogatnak Utasaink. Majd szállás az előző nap szerint.

5. nap
Reggeli után hazautazás, útközben Hallstattban (világörökség) rövid pihenő, szabadprogram. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Utazás: nyugati típusú, komfortos, légkondicionált, 49+2 férőhelyes autóbusszal, melyek biztonsági övvel ellátottak. Csomagkorlátozás 18 kg/fő.

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!
Időpont: 2023.05.02.-06.

Irányár: 420 Eur/fő (mely Ft-ban is fizethető, mindenkori Otp valuta eladási árfolyamon) Külföldi biztosítás: 650 Ft/fő/nap (Covidra is érvényes)

min. létszám: 35 fő  A biztosítási szabályzat a continent.hu weboldalon.

Irányárban szerepel: útiköltség, 1 belföldi szállás, 3 osztrák szállás reggelivel, ÁFA (belépőket nem tartalmaz!)

25-34 fő esetén: 6.000 Ft/fő

Ezen “létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett “létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni az utak.

Belépők? kb.(25 Eur /fő)  Schaffhausen Rajna vízesés, Maunau virágsziget
Fakultatív vacsora lehetőség: 18 Eur/vacsora
Jelentkezés: 30.000  Ft/fő előleggel, különbözet fizetés indulás előtti 35. napig

Kellemes utat és jó időt kívánunk!

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

 

Search

+