London – repülővel – november (5 nap) Irányár: 133.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2022/11/26 - 2022/11/30

Úti cél
London


London, a világörökségek helyszíne

2022. 11.26-30.

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságban. Európában Isztambul és Moszkva után a legnépesebb város. A Londoni-medencében, a Temze folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza, akik a várost Londiniumnak nevezték.

A középkor emlékeit a város központjában található City of London őrzi, a mai London e köré épült ki. Világörökségi helyszínek:  többek között a Tower of London, a Kew Gardens, a Westminster-palota és a Westminsteri apátság, valamint Greenwich.

Ajánlatunk: kirándulás a windsori kastélyba, mely az Egyesült Királyság, Berkshire megyéjében található.

A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül    45 000 m². A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyroodhouse-palotával egyetemben a windsori kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban.

Irányár: 133.900 Ft/fő

Irányárban szerepel: repülőjegy illetékkel, 3 éjszakai szállás 3* belvárosi hotelben, 1 db kisméretű kézipoggyász valamint magyar telefonos asszisztencia

Országinfó: weboldalunkon a hasznos infók / tanácsok országonként menüpontban.

Az utazáshoz min. 6 hónapra érvényes útlevél szükséges!

 

Search

+