Madeira – a virágos sziget július (8 nap) 279.500 Ft/fő

Dátum/Időpont
2024/07/06 - 2024/07/13

Úti cél
Portugália


Madeira – a virágos sziget (8 nap)

279.500 Ft-tól/fő

2024. júniustól – minden héten folyamatosan!

Madeira-szigetek Portugáliához tartozó két nagyobb és számos kisebb szigetből, illetve szirtből álló szigetcsoport az Atlanti-óceánban, Marokkótól mintegy 600 km-rel nyugatra, a Kanári-szigetektől északra, az Azori-szigetektől kelet-délkeletre. A szigetcsoport az Atlanti-óceánban, legismertebb és legnagyobb szigete Madeira. A szigetcsoport Portugáliához tartozik, politikailag egy autonóm régió. A szubtrópusi paradicsomot az örök tavasz szigetének is nevezik, az állandó tavaszi klímáról a Golf-áramlat gondoskodik. A hőmérséklet egész évben átlagosan 22 fok körül alakul, mely kedvező a túrázáshoz. A sziget lélegzetelállítóan vad természeti környezettel büszkélkedhet, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál és mindenhonnan lenyűgöző kilátást nyújt az óceánra.

Nálunk gyorsan, egyszerűen foglalható az utazás!
Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet, a reptéri transzfert, a 7 éjszakai szállást a 4* Dom Pedro Hotelben / reggelivel és a kisméretű kézipoggyászt és a magyar telefonos asszisztenciát. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő.

Érdemes nálunk rendelni, mert: nem kell több weboldalon külön-külön foglalni minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk az utazásért! Éjjel-nappal lehet hívni minket – az utazás időtartama alatt.

Kockázatmentes foglaláshoz ajánlatunk: a kombinált biztosítás megkötése, mely teljes fedezetet nyújt betegség esetén. Indulás előtti megbetegedés esetén is érvényes a biztosítás – orvosi igazolás ellenében, valamint a külföldi napokra betegség-baleset- és poggyászbiztosítás is egyben!

Országinfó és biztosítási tájékoztató weboldalunkon, a hasznos infók menü pontban!

Continent Utazási Iroda tel.: 30/935-7985, e-mail:

Search

+