Róma-Nápoly-Sorrento-Capri – július (7 nap) Irányár: 139.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2022/07/16 - 2022/07/22

Úti cél
Róma


Róma-Nápoly-Sorrento-Capri

2022.07.16-22.

Program

1. nap Találkozás a Liszt Ferenc repülőtéren, majd elutazás Rómába, ahová érkezés a reggeli órákban.  Transzfer a 4* szállodába, ahol a szálláshely elfoglalása. Elhelyezés 2 ágyas, zuhanyzós szobákban. Rövid pihenő után városi séta, melynek során ajánlott látnivalók: a Quirinale / Kormányzói Palota,  a Trevi kút és a Spanyol lépcső.

2. nap Svédasztalos reggeli után Róma, az “örök város” felfedezésének folytatása, az olasz fővárost a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetik. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. Ajánlott látnivalók: Vatikáni negyed – Szt.Péter templom, Angyalvár-Colosseum-Forum Romanum, Capitolium. Szállás az előző nap szerint.

3. nap Egész napos szabad program

4. nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából – majd vonattal elutazás Nápolyba. Nápoly Campania regionális fővárosa, és Róma és Milánó után Olaszország harmadik legnagyobb városa. Nápolyba érkezés a kora délutáni órákban, ahol a szálláshely elfoglalása. Elhelyezés 3* hotel 2 ágyas, zuhanyzós szobáiban. Felfrissülés után városi séta során az Umberto Galéria, a Királyi Palota és a San Carlo di Paola dóm megtekintése. Fakultatív lehetőség: a kihagyhatatlan nápolyi pizza fogyasztása, egy hangulatos vendéglőben.

5. nap Sorrento / Pompei. Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás – melynek során ismerkedés Sorrento-val, a káprázatos szépségű dél-olasz várossal, melynek fekvése terasz-szerű, narancs- és olajültetvények szegélyezik. Délután Pompei romváros felfedezése, mely Vezúv kitörése után úgy került felszínre, ahogy a borzalom napján félbe maradt. Szállás az előző nap szerint.

6. nap Reggeli után fakultatív hajókirándulás Capri-ra, a „világ legszebb” szigetére. Nagy élmény a Kék barlang, de Capri legendás hírnevét az egész sziget szépségének köszönheti. (fürdési lehetőség) Szállás az előző nap szerint.

7. nap Reggeli után szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Irányár: 139.900 Ft/fő, mely tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, 6 éjszakai szállást reggelivel, 1 ingyenes kisméretű (40x20x25 cm kézipoggyászt), 1 db 10 kg-os kézipoggyászt (55x40x20 cm) és az Áfa költségeit.

Külön fizetendő: 18.000 Ft/fő transzfer (hotelek-reptér-hotel útvonalon) és a külföldi biztosítás (570 Ft/fő/nap)

Belépők, hajó és vonatjegy, helyi adó (hotelekben) tájékoztató ára, melyek a helyszínen helyszínen fizetendők: kb. 110 Eur/fő

Érdemes mielőbb jelentkezni, mert az árak emelkedhetnek!

Kellemes utat és jó időt kívánunk!

Országinfó az alábbi linken megtekinthető:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

Search

+