Róma-Nápoly-Sorrento-Capri – július (9 nap) Irányár: 149.900 Ft/fő + vacsora

Dátum/Időpont
2023/07/15 - 2023/07/23

Úti cél
Olaszország


Róma-Nápoly-Sorrento-Capri

2023. július 15-23.

Program

1. nap Találkozás Békéscsabán az Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban, 10.00 h-kor. Elutazás Békéscsaba-Budapest-Nagykanizsa-Ljubjana útvonalon át Olaszországba. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap Tarvisio-Bologna-Firenze-Róma-Nápoly útvonalon érkezés Sorrentoi félszigetre, a szálláshely elfoglalása. Elhelyezés a Sorrentoi félszigeten, 4 csillagos, zuhanyzós szállodai szobákban.  www.hotelpanoramapalace.it

Ismerkedés Sorrento-val, a káprázatos szépségű dél-olasz várossal, melynek fekvése terasz-szerű, narancs- és olajültetvények szegélyezik.

3. nap Fakultatív hajókirándulás Capri-ra, a „világ legszebb” szigetére. Nagy élmény a Kék barlang, de Capri legendás hírnevét az egész sziget szépségének köszönheti.

4. nap Fürdés, pihenés, szabadprogram. /Vásárlási lehetőség: piac, stb./

5. nap Fakultatív Pompei-Nápoly kirándulás. Pompei a Vezúv kitörése után úgy került felszínre, ahogy a borzalom napján félbe maradt.

Délben továbbutazás Nápolyba, ahol városnézés során az Anjou várkastély, a S.Carlo Színház, a Királyi palota, az Umberto Galéria és a Dóm megtekintése. (útiköltség: 40 Eur/fő)

6. nap Fürdés, pihenés, szabadprogram.

7. nap Szabadprogram, melynek során fürdés, pihenés. Ajánlott látnivaló: a sziklafalba épített Amalfi városa.

8. nap Hazautazás, útközben Róma városnéző program. Róma buszos városi belépő: 10.-Eur/fő (ajánlott látnivalók: Vatikáni negyed – Szt.Péter templom, Angyalvár-Colosseum-Forum Romanum, Capitolium, Trevi-kút).

Este hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.

9. nap Határátlépés Lentinél, hazaérkezés az esti órákban.

Utazás: nyugati típusú, komfortos, légkondicionált, 49+2 férőhelyes autóbusszal, melyek biztonsági övvel ellátottak. Csomagkorlátozás 18 kg/fő. (minimális utaslétszám, mellyel az utat indítjuk: 35 fő)

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!

Időpontok: 2023. július 15-23.

Irányár: 149.900 Ft/fő  + 6 menüs vacsora összesen: 70 Eur/fő

min. létszám 35 fő + kötelező biztosítás  650 Ft/fő/nap (biztosítási szabályzat a continent.hu weboldalon)

helyi adó 12.-Eur/fő a hotelben fizetendő

Irányárban szerepel: útiköltség, 6 szállás, 6 reggeli Belépőket ,hajójegyet nem tartalmaz! (kb. 95 Eur/fő)Jelentkezés 50.000.- Ft/fő előleggel, különbözet fizetés indulás előtti 35. napig

25-34 fő esetén: 6.000 Ft/fő

Ezen “létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimiális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett “létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni az utak.

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

Search

+