Spanyol tengerpart / Costa Brava – augusztus (10 nap) Irányár: 219.500 Ft/fő

Dátum/Időpont
2024/08/16 - 2024/08/25

Úti cél
Spanyolország


Spanyol tengerpart – Costa Brava

2024.augusztus 16-25.

Elhelyezés: 4* Cleopatra Wellness Hotel & SPA
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Időpont: 2023. augusztus 16-25..

Irányár:  219.500 Ft/fő  (azaz 580 Eur/főstandard szobákban / mindenkori Otp valutaeladási árfolyamon)

Utazás: autóbusszal – Békéscsabáról

Program:

1. nap
Találkozás Békéscsabán az Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban 9.00 h-kor. Elutazás Kecskemét- Budapest (Nemzetközi Busz-pályaudvar)-Székesfehérvár-Boglárlelle pihenőhely-Nagykanizsa Tesco – Tornyiszentmiklós-Trieszt-Ventimiglia-Perpignan útvonalon. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap
Spanyolországba érkezés várhatóan a délutáni órákban, ahol a szálláshely elfoglalása. Elhelyezés Barcelonától északra / LLoret de Mar – Cleopatra Hotel & SPA****

3-8. nap
Szabadprogram keretében fürdés, pihenés. Változatos szórakozási lehetőségek, disco-k, bárok, tavernák, éttermek sora várja a vendégeket.

Spanyol tengerpart - Utazás busszal

10 év alatti gyermek részére 20.000 Ft kedvezmény! (3. ágyon)

Utasainknak lehetősége nyílik 1 napos Barcelona kirándulásra (fakultatív). A katalán fővárosban fakultatív városnézés során ismerkedés a látnivalók gazdag választékával, (Szent Család templom, Nou Camp,  Kongresszusi központ, Olimpiai Stadion stb.). Fakultatív program keretében ajánljuk még „Marineland” (kb. 31 Eur, gyermek 21 Eur/fő) nevű szórakoztatóközpont felkeresését. Itt a delfinek és fókák látványos műsorát tekinthetik meg, de a nagy csúszdáktól kezdve a kis állatkertig számos lehetőség adódik a kellemes időtöltésre. Ezen kívül az Andorra-i mini állam megtekintését is ajánljuk, vásárlási lehetőséggel.

Sagrada Familia

9. nap
Ebéd után Perpignan-Montpellier útvonalon át elutazás Monte Carlo-ba (esetleges buszos városi belépő), ahol másfél órás szabadprogram,

majd Ventimiglia-Trieszt útvonalon át hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.

10. nap
Határátlépés Tornyiszentmiklósnál, hazaérkezés várhatóan az esti órákban.

Utazás: 49 fh. nyugati típusú, komfortos, légkondicionált, biztonsági övvel ellátott autóbusszal. (minimális létszám: 35 fő, csomagkorlátozás: 18 kg/fő)

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!

Irányár:
2023 augusztus 16-25.     219.500 Ft/fő       helyszínen fizetendő: 2 Eur / fő / éj Ifa

Elhelyezés: **** Hotel Cleopatra / LLoret de Mar
Biztosítás: 700 Ft/fő/nap

Fakultatív programok 25 főtől:

7 ebéd összesen:            70 Eur/fő
Barcelona útiköltség:   39 Eur/fő (kedvezményes ár)
Andorra útiköltség:      39 Eur/fő (kedvezményes ár)

Irányárban szerepel: útiköltség, 7 spanyol szállás, svédasztalos félpanziós ellátással
(7 reggeli, 7 vacsora) és az ÁFA.  Belépőket nem tartalmaz!

Minimális létszám: 45 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*35-44 fő esetén: 15.000 Ft / 30 EUR/fő

Ezen „létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett „létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Continent programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!  Jelentkezés: 50.000 Ft/fő előleggel, különbözetfizetés indulás előtt 35 nappal.

Kellemes utat és jó időt kívánunk!

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

Search

+