Szilveszter Grazban – december (4 nap) Irányár: 99.800 Ft/fő

Dátum/Időpont
2022/12/30 - 2032/12/02

Úti cél
Ausztria


Szilveszter Grazban – a stájer fővárosban
Időpont: 2022. december 30 – 2022. január 02.

 

Lehetőség: Újévi koncert a grazi Operaházban! Sokan jártak már itt, talán láttak is már mindent! Pedig a téli Graz tartogat még meglepetéseket! Szilveszteri csoportunk hangulatos belvárosi szállodája 5 fogásos zenés-táncos ünnepi vacsorával, tűzijátékkal várja vendégeit! Újév napján a Reini Apátságba látogatunk és Lurgrotte mesés cseppkőbarlangjában is sétálhatunk! Lehet, hogy Ön is velünk tart? Boldog Új Évkezdést kívánunk Grazban!

1. nap: Békéscsaba-Szeged – Budapest – Graz (420 km)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest-Győr-Szombathely útvonalon, Búcsú határátkelőn át a stájer tartomány fővárosába, Grazba. Érkezés a déli órákban, majd helyi idegenvezetővel gyalogos és autóbuszos városnézés során ismerkedünk a steier főváros hangulatos belvárosával, szűk utcácskaiból nyíló romantikus belső udvaraival. Megtekintjük többek között a Dómot, a főhercegi rezidenciát és a volt jezsuita rendházat. Szállás Graz-ban, belvárosi szállodában.

2. nap: A Schlossberg. Grazi szilveszter (20 km)
Reggeli után folytatjuk városnéző sétánkat. Felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (felvonódíj). Az óratoronyhoz elsétálva páratlan kilátásban lehet részünk. (Ha síkos az út, visszafele is felvonóval jövünk). Szabadidő, készülődés az ünnepi óév-búcsúztatóra. Fakultatív: Zenes, táncos szilveszteri program és ünnepi vacsora. Éjfélkor megtekinthetjük a tűzijátékot.

3. nap: Rein-i Apátság – Lurgrotte – Graz (50 km)
Késői reggeli a szállodában. A délelőtti órákban Reinbe indulunk, a Rein-i Apatsag megtekintésére (belépődíj). Láthatjuk kápolnáját, a bazilikát a kerengővel, a lapidáriumot. A Reini Apátsag helyi vezetők kalauzolásában enged bepillantást a világ legöregebb cisztercita kolostorába. Innen Lurgrotte cseppkőbarlangjához utazunk tovább. Egy órás programon, helyi vezető kíséretében tekintjük meg a gyönyörű cseppkőképződményeket és a nagy cseppkő termet (belepődj). Estére grazi szálláshelyünkre térünk vissza. Fakultatív ajánlatunk: Újévi koncert a Graz-i Operaházban. (A nagy kereslet miatt a koncerten való részvételt csak a belépőjegyek készletének erejéig tudjuk biztosítani!)

4. nap: Therme Loipersdorf – fürdőzés – Budapest – Békéscsaba (410 km)
Ezen a napon pihentető fürdőzésben lehet részünk a minden igényt kielégítő termál és wellness centrumban (belépődíj). Aki nem kivan a fürdő programon reszt venni, szabadidő a településen (fak. ebéd lehetőség a fürdő éttermében is.) Körmend-Szombathely-Győr útvonalon érkezes Budapestre az esti órákban, továbbutazás Békéscsabára.

Szilveszteri vacsora
étteremben
4 fogásos szilveszteri és újévi vacsora, aperitif, 1 pohár pezsgő, zenés-táncos mulatság

Részvételi díj:  99.800 Ft
2x vacsora felár: 17.500 Ft
Szilveszteri vacsora Grazban: 25.800 Ft
BBP biztosítás: 2.280 Ft

Elhelyezés: 3 éj belvárosi egyszerű, modern szálloda**, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 3x reggeli
Fakultatív programok (15 főtől):
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Újévi koncert a grazi Operaházban: 35.000-57.000 Ft/fő
Fürdőbelépő Loipersdorfban: 45 EUR
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 25 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke: 25-34 fő esetén: 5.500 Ft/fő

Ajándékozzon szeretteinek Continent utazási utalványt!

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985

Search

+