Tenerife repülővel – július (5 nap) Irányár: 239.500 Ft-tól/fő

Dátum/Időpont
2024/07/02 - 2024/07/06

Úti cél
Tenerife


Tenerife repülővel!

2024.07.02-06. és folyamatosan minden héten!

  239.500 Ft-tól/fő

Tenerife Spanyolországhoz tartozó sziget az Atlanti-óceán északkeleti részén, 2 034 km²-es területével a Kanári-szigetek legnagyobb és egyik legnépszerűbb szigete. A szubtrópusi éghajlattal kiváltságos és Afrika partjaihoz közeli sziget időjárása szinte tökéletes: az éves átlaghőmérséklet 22 fok, egész évben alig esik, viszont annál több a napsütés, így bármikor csábító, de különösen a hideg téli hónapokban nyújt Budapestről is könnyen megközelíthető menedéket.

Nálunk gyorsan, egyszerűen foglalható az utazás!
Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet, a reptéri transzfert, a 4 éjszakai szállást a 4* Puarque San Antonio Hotelben  / svédasztalos félpanzióval és a kisméretű kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. Érdemes nálunk rendelni, mert: nem kell több weboldalon külön-külön foglalni minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk az utazásért! Éjjel-nappal lehet hívni minket – az utazás időtartama alatt.

Kockázatmentes foglaláshoz ajánlatunk: a kombinált biztosítás megkötése, mely teljes fedezetet nyújt betegség esetén. Indulás előtti megbetegedés esetén is érvényes a biztosítás – orvosi igazolás ellenében, valamint a külföldi napokra betegség-baleset- és poggyászbiztosítás is egyben!

Országinfó és biztosítási tájékoztató weboldalunkon, a hasznos infók menü pontban!

Continent Utazási Iroda tel.: 30/935-7985, e-mail:

Search

+