Tenerife repülővel – oktőber (8 nap) Irányár: 287.400 Ft/fő

Dátum/Időpont
2024/10/14 - 2024/10/21

Úti cél
Tenerife


Tenerife repülővel!

2024.10.14-21.

  287.400 Ft/fő

Tenerife Spanyolországhoz tartozó sziget az Atlanti-óceán északkeleti részén, 2 034 km²-es területével a Kanári-szigetek legnagyobb és egyik legnépszerűbb szigete. A szubtrópusi éghajlattal kiváltságos és Afrika partjaihoz közeli sziget időjárása szinte tökéletes: az éves átlaghőmérséklet 22 fok, egész évben alig esik, viszont annál több a napsütés, így bármikor csábító, de különösen a hideg téli hónapokban nyújt Budapestről is könnyen megközelíthető menedéket.

Nálunk gyorsan, egyszerűen foglalható az utazás!

Nyugodtan jöjjön és élvezze szobájából a hegyekre vagy az Atlanti-óceánra nyíló kilátást! Ez a modern üdülőszálló a bájos tenerifei Puerto de la Cruz üdülőhelyen található. Tartózkodása alatt választhat, hogy a napot a hihetetlen helyi strandok egyikén tölti, vagy lazítson a Concordia Playa szabadtéri medencéjében. Megmártózhat a Martiánez-tó sós vizében is, amely a híres kanári művész, Cesar Manrique egyik munkája. Kezdje a napot egy finom reggelivel a Concordia Playa stílusos és modern éttermében, ahol vacsorára is svédasztalos reggelit fogyaszthat, mielőtt elindulna a város nyüzsgő éjszakai életébe.

Irányár: 284.700 Ft/fő

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a reptéri transzfert, a 7 éjszakai szállást a 4* Checkin Concordia Playa Hotelben  / svédasztalos félpanzióval és a kisméretű kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. Érdemes nálunk rendelni, mert: nem kell több weboldalon külön-külön foglalni minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk az utazásért! Éjjel-nappal lehet hívni minket – az utazás időtartama alatt.

Az ár gyorsan változhat a helyek és árfolyam függvényében!

(2024.02.08-i kalkuláció szerinti ár)

Kockázatmentes foglaláshoz ajánlatunk: a kombinált biztosítás megkötése, mely teljes fedezetet nyújt betegség esetén. Indulás előtti megbetegedés esetén is érvényes a biztosítás – orvosi igazolás ellenében, valamint a külföldi napokra betegség-baleset- és poggyászbiztosítás is egyben!

Országinfó és biztosítási tájékoztató weboldalunkon, a hasznos infók menü pontban!

Continent Utazási Iroda tel.: 30/935-7985, e-mail:

Search

+