Velencei Karnevál – február (3 nap) Irányár: 51.800 Ft/fő

Dátum/Időpont
2022/02/25 - 2022/02/27

Úti cél
Velence


Velencei karnevál
2022.02.25-27.

1. nap Békéscsaba– Budapest – Miramare – Velence (710 km)
Elutazás a kora reggeli órákban Békéscsaba útvonalon Budapestre. Utazás Szlo­vénián át (Tornyiszentmiklós hatá­rátkelő), Udinén keresztül Olaszor­szágba. Útközben pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megte­kintjük a kastélyt (kívülről) és pom­pás kertjét. Szállásunk 1 éjszakán át Velence környékén lesz.

2. nap Velence Karnevál (30 km)
Reggeli után utazás Velencébe. Városnézésünk során láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Campanile-t, St. Mark Basilika-t és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcái egészen a Canale Gran­de-n átívelő Rialto hídig – az ilyenkor egyirányúsított velencei sikátorokban. Délután szabadprogram, részvétel a karneváli hangulatban. (Az útra érdemes hozni karneváli ruhát, álarcot!)

Az esti órákban hazafelé indulunk az Udine-Rábafüzes (vagy Tornyiszentmiklós)-Budapest útvonalon, éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Velence – Udine – Budapest – Békéscsaba (690 km)
Folyamatos utazás, útközben pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a reggeli órákban, majd tovább utazás Békéscsabára.

Irányár: 51.800 Ft/fő

Utasbiztosítás: 570 Ft/fő/nap

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 1 éjszaka szálloda*** , 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 1x reggeli

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 15 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő

Ezen “létszám felár” az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett “létszám felár” az utas részére visszafizetésre kerül.

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

 

Search

+