Bajor kastélyok-Salzburg-München – május (4 nap) Irányár: 79.900 Ft/fő

Dátum/Időpont
2021/05/27 - 2021/05/30

Úti cél
München


Salzburg-München-Bajor kastélyok

2021.05.27-30.  79.900 Ft/fő

1. nap
Találkozás 05.00-kor a békéscsabai Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóban: Majd folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövid pihenőkkel. Délután Salzburg belvárosában séta, melynek során ajánlott látnivalók: Mirabell Kastély, Mozarteum, Mozart szülőháza, a barokk óváras a Dómmal, Mirabell tér.

Salzburg 1

Majd rövid szabadprogram következik. Este a szállás elfoglalása Salzburg környéki (Eugendorf) panzió, 2 ágyas, zuhanyzós szobáiban. Fakultatív vacsora lehetőség.

2. nap
Reggeli után elutazás a romantika világába, Hohenschwangauba, ahol II. Lajos nevelkedett és innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait.

Neuschwanstein - EtaA „mesekastély” Neuschwachstein –  melyet a kastélyok kastélyának (vagy az építészet és álom keverékének) neveznek.  A csupa torony és bástya épületegyüttes egy magányos szirtfokon áll, egy alpesi tó közelében, vagy a Hohenschwangau kastély látogatása.

Neuschwanstein kastély

A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra.  A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után utunk Linderhofba vezet, II. Lajos egyetlen befejezett kastélyához, a Versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épített neorokokó linderhofi kastélyhoz. Szállás az előző nap szerint.

3. nap
Reggeli után elutazás a Chiemsee-hez, ahol elhajózunk II. Lajos romantikus kastélyához: a Herrenchiemsee-hez. A kastély tükörterme a Versailles-i palota mintájára épült, szépségében túlszárnyalva azt. Az épület megtekintése során bepillantást nyerhetünk a kastély építészet technikájába. Délután elutazás Münchenbe, ahol városi séta során ismerkedhetünk a bajor fővárossal. Szállás az előző nap szerint.

4. nap

Reggeli után  elutazás a Sasfészekhez (időjárásfüggő) vagy helyette Schönau am Königsee-hez,.   Hazaindulás 13.00 h-kor. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Időpont: 2021. május 27-30.
Irányár: 79.900 Ft/fő + kötelező biztosítás  2.280.-Ft/fő  biztosítási tájékoztató a weboldalon megtalálható!
(Belépőket, hajójegyet nem tartalmaz!)

Utazás nyugati típusú, légkondicionált, biztonsági övekkel ellátott 49+2 fh. autóbusszal,

Az ár tartalmazza az útiköltséget, 3 éjszakai szállást, reggelit és az áfa-t  (24-34 utas esetén 5.000 Ft/fő felár)

Az ország úti okmány, egészségügyi előírásai az irodában átvehetők, valamint a continent.hu weboldalon (hasznos infók menü, tanácsok országonként almenüben) megtekinthetők!

Belépők és jegyek tájékoztató árai, foglalási díjjal:

Sasfészek:                                                          17 Eur/fő

Herrenchiemsee:                                              11 Eur/fő (+hajójegy 20.- Eur/fő)
Neuschwantsein vagy Hohenschwangau:   11 Eur/fő
Linderhof:                                                          10 Eur/fő

Continent Utazási Iroda 

5600 Békéscsaba
Gyóni Géza u. 21.
Tel.: 30/935-7985, 66/442-145, 66/453-678

 

Search

+